Test medewerkers op de werklocatie of in een van onze teststraten

Test op locatie of in een van onze teststraten en na 15 minuten weet uw medewerker het resultaat. Houdt uw bedrijf gezond en voorkom onnodige stress bij uw medewerkers.

COVID Sneltest Service helpt uw bedrijf gezond te blijven en voorkomt onnodige stress bij uw medewerkers. Niet meer lang wachten op een COVID testuitslag: Binnen 15 minuten hebben wij het testresultaat en weet u of uw medewerker weer aan het werk kan.

Wij gebruiken de door de overheid goedgekeurde sneltesten van Abbott en Roche. De neusswap wordt uitgevoerd door een gekwalificeerd zorgprofessional op een locatie van uw bedrijf of in een van onze teststraten. Wij hebben landelijke dekking en werken door heel Nederland.

Bel direct voor de mogelijkheden naar 

085 - 065 8002

Binnen 15 minuten uitslag

Goedgekeurde testen

Gekwalificeerd zorgprofessional op uw locatie

COVID-19 reis certificaat voor buitenlandse reizen 

 

Testen op uw locatie of in een van onze teststraten

Wij houden de door onze klanten bestelde COVID sneltesten onder de juiste condities op voorraad. U heeft dus 100% garantie dat u testcapaciteit heeft voor uw werknemers, wanneer u dat nodig heeft. Moet er getest worden? Dan komen wij meteen naar uw bedrijf of u kunt een van onze teststraten bezoeken. Hiermee voorkomt u onnodige onzekerheid en wachtverzuim. Onze teststraten vindt u door het hele land. Bekijk onze teststraten 


U kunt ook vaste testmomenten met ons afspreken. Dat kan van iedere dag tot één keer per week of eenmalig voor een preventieve screening. Een van onze gekwalificeerde zorgprofessionals komt dan met de benodigde testmaterialen op locatie. 

Wij kunnen ook een semi-permanente teststraat op uw locatie inrichten. 

Meer weten over de mogelijkheden en direct een offerte op maat?

Stuur ons een bericht of bel met 085 - 065 8002.

Bedankt voor uw bericht!

 
 

Een netwerk van teststraten met landelijke dekking

Wij hebben COVID Sneltest Straten in: Baarn, Naarden, Almere, Eindhoven, Utrecht, Aalsmeer, Arnhem, Rijswijk en Groningen en openen in de eerste week van november in Rotterdam, Enschede, Breda en Limburg.

Maak een afspraak in de teststraat 

Een aantal van onze klanten

 

Jan Kluytmans, hoogleraar en hoofd medische microbiologie in het Amphia Ziekenhuis: 

De resultaten van de proeven met de sneltesten zijn zeer overtuigend. "Ik had niet durven hopen dat het zo goed zou werken.", aldus Kluytmans in een interview met de NOS. 

Over ons

COVID Sneltest Service is een initiatief van Lead Healthcare. Wij zijn met de bedrijven PharmaLead Healthcare en MediLead Healthcare reeds 14 jaar actief in de zorg, er werken 400 zorgprofessionals bij klanten door heel Nederland.

Wij verzorgen een betrouwbare en snelle COVID Sneltest voor de medewerkers van bedrijven en instellingen op iedere locatie in Nederland. Dit met het doel om de werkomgeving veilig te houden en de uitval van personeel zoveel mogelijk te beperken.